Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed


SKOR
Bedrijvenpark Twente 448
7602 KM Almelo
Nederland

T: 088 – 008 11 00
E: info@skor.nl
W: www.skor.nl/
OMSCHRIJVING
SKOR. Een sportmerk om rekening mee te houden

Mogelijk ken je ons nog niet. Wij zijn SKOR, een 100% Nederlands sportmerk dat hard aan de weg timmert. En ongemerkt al een stevige naam heeft opgebouwd. Onder meer bij AJAX, PSV, Anderlecht, Club Brugge en de organisatie van de Olympische Spelen in Tokio. Wat denk je, zullen we nader kennismaken?

Innovatief merk
Goed dat je er nog bent. SKOR dus. Bij een steeds kleiner wordende groep nog onbekend, bij een steeds grotere groep atleten, clubs en instanties zeer bemind. Dat komt omdat wij een merk zijn dat de juiste snaar weet te raken. Dat begrijpt wat je nodig hebt. Dat de signalen die je afgeeft weet te vertalen naar doordachte ontwerpen. En die vervolgens in eigen beheer omsmeedt tot innovatieve producten van uitzonderlijk hoge kwaliteit die naadloos aansluiten op jouw eisen en wensen. Sport zit in ons bloed. Innoveren in ons hart. En jou hebben we bij ontwikkeling van onze producten voortdurend voor ons geestesoog.
MERKEN
Marktleider
Wij zijn lean, mean & eager. We varen onze eigen koers. We doen het op onze eigen manier. En die werkt. Dat wij nu al marktleider zijn in België en Nederland zegt wat dat betreft genoeg. We zijn de juiste weg ingeslagen. Een weg die langs milieubewust ondernemen en het uitdragen van een gezonde levensstijl leidt, maar nooit eindigt. Verbetering is voor ons een continu proces.

Ambitie
Vanuit onze fabriek in Almelo voorzien wij clubs, atleten en gemeentelijke instanties van materialen en producten die volledig voorzien in hun behoefte. Met passie en plezier. En met de ambitie om onze vleugels verder uit te slaan. Inderdaad, om de wereld te veroveren. Met jou. Check je nu in, dan zit je vooraan!

SKOR. A sports brand driven by performance
MEDEWERKERS
Jeffrey Jonkman
Directeur
088-0081100
06-19921241
Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
NGA-golfdag biedt greenkeepers drie opties
maandag 7 oktober 2024
t/m maandag 7 oktober 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER