Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Opleiding 'Strategisch en tactisch baanbeheer' voor baancommissaris, clubmanager en baanmanager

AGENDA
REGELGEVING & JURIDISCH
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, donderdag 6 juni 2024
47 sec


Het beheer en onderhoud van golfbanen in Nederland wordt steeds complexer. Om hierin te ondersteunen biedt HAS green academy de nieuwe opleiding 'Strategisch en tactisch baanbeheer' aan voor managers en bestuurders.


Regelgeving op het gebied van duurzaam waterbeheer, middelengebruik en milieuzorg zorgen voor steeds striktere randvoorwaarden voor het beheer van golfbanen. Ook het beschikbare budget staat in de competitieve markt onder druk. Veel van deze opgaven spelen zich af op het domein van strategisch en tactisch baanbeheer. De cursus biedt hiervoor handvatten.

De driedaagse opleiding voor baancommissaris, clubmanager en baanmanager is ontwikkeld in afstemming met de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG). Het is een praktische opleiding gericht op de functie-uitoefening van baanmanager en baancommissaris, met een afwisseling van theorie, best practices, discussie en praktijk.


De opleiding 'Strategisch en Tactisch Baanbeheer' richt zich op alle aspecten van baanonderhoud en -beheer. Cursisten krijgen kennis over onderwerpen als het gras-ecosysteem, natuurdoelen en duurzaam waterbeheer. Daarbij komen beheerplannen, monitoring van baankwaliteit, meerjaren- en jaarplannen, en budgetbeheer ook aan bod. De lesstof helpt bij het nemen van strategische en tactische keuzes voor optimale baankwaliteit en duurzaamheid. Na het afronden van de opleiding ontvangen de cursisten het diploma 'Strategisch en tactisch baanbeheer'.

Praktische informatie

De opleiding 'Strategisch en tactisch baanbeheer' start op donderdag 10 oktober. Ben je nieuwsgierig geworden naar de opleiding? Ga voor meer informatie naar deze website.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
NGA-golfdag biedt greenkeepers drie opties
dinsdag 8 oktober 2024
t/m dinsdag 8 oktober 2024
NGA Ladies Only Day op Sallandsche Golfclub De Hoek
maandag 21 oktober 2024
t/m maandag 21 oktober 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER